Na vršnjačko nasilje u Aranđelovcu reagovao i ministar: Ovakve stvari se neće tolerisati

Na internetu osvanuo snimak užasnog zlostavljanja jedne učenice u Tehničkoj školi u Aranđelovcu. Reagovao i ministar policije Nebojša Stefanović.

Stefanović je najoštrije osudio nasilje nad učenicom Tehničke škole „Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu koju su napali školski drugovi i drugarice. „Strašne su scene koje se mogu videti na snimku koji se pojavio na internet portalima“, kazao je on.

„Nedopustivo je bilo kakvo nasilje, a posebno vršnjačko, jer to može ostaviti nesagledive posledice na decu koja su izložena maltretiranju u tom uzrastu“, naveo je Stefanović.

Policija će, kako je najavio, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i Centrom za socijalni rad preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen.

„Moramo kao društvo da pošaljemo jasnu poruku da ovakve stvari nisu prihvatljive i da se ne mogu tolerisati“, poručio je ministar Stefanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Na Jutjubu se pojavio uznemirujući snimak,nastao u Tehničkoj školi „Mileta Nikolić“ iz Aranđelovca, a u kom grupa učenika udara drugu učenicu koja sedi na stolici.

1 komentar
  1. SAOBRAĆAJAC

    A dokle ćeš tolerisati UGROŽAVANJE DECE POLICIJSKIM VOZILOM ? U BORU ti načelnik Perica Arsić policijskim vozilom P 026-009 bez sigurnosnih sedišta SVAKODNEVNO vozi svoju decu u obdanište i tako ih bar dva puta dnevno ugrožava, ŽALOSNO ALI ISTINITO, ON JE IZNAD ZAKONA ! Inače javnosti je poznat jer je 2012. bahato vozeći policijsko vozilo izazvao udes u kome je pet mladih osoba zadobilo teške telesne povrede opasne po život, za šta takođe nije odgovarao !

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike