U trendu

‘Najlepše sestre Balkana’ poginule jutros u Švedskoj (foto)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko četiri sata u Geteborgu poginule su četiri osobe, starosti oko 20 godina, a, kako prenose regionalni mediji, među stradalim su i dve sestre Elma (19) i Irma Ušto (20).

Brojni mediji u Švedskoj pišu o tragičnoj nesreći.

Policija je dojavu o nesreći primila oko 4:07 sati, nekoliko minuta nakon što se automobil s četvoro putnika zabio u betonski stup na auto-putu E20 Olskroksmotet koja prolazi kroz Geteborg.

Policija traga i za osobom koja je snimala saobraćajnu nesreću pre dolaska policije i pobegla sa mesta udesa, što se klasifikuje kao prekršaj za širenje privatnog snimka bez dozvole – piše Göteborgs-Posten.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutro oko četiri sata u Geteburgu poginule su četiri osobe čija je…

Gepostet von Selo Čatrnja / Selo Čatrnja am Montag, 17. Februar 2020

– U aprilu je sestre trebalo da dođu u Sarajevo s ocem za Dan policije, a već su i rezervisale karte, rekao je u telefonskom razgovoru za Faktor Alija Ušto, deda preminulih devojaka, koji je napomenuo da su roditelji Elme i Irme i dalje u bolnici, gde im je i rečeno da su im ćerke preminule.