U trendu

Nezapamćena tragedija u Užicu: Drugarice joj prošle na crveno, a ona čekala zeleno i udario je auto!

S.M. (27) iz Užica, koja je preksinoć ni kriva, ni dužna povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći na raskrnici ulica Dimitrija Tucovića i Nikole Pašića, hitno je prevezena u Klinički centar Kragujevac.

Prema informacijama iz užičke bolnice, gde je najpre zbrinuta posle nesreće, S.M. je zadobila teške povrede opasne po život i u kritičnom stanju je prebačena u Kragujevac.

S.M. je i dalje u dubokoj komi a nesreći je zadobila hematom na mozgu i nekoliko lomova. Devojka je povređena na pešačkom ostrvu gde je čekala da pređe ulicu. U tom trenutku došlo je do direktnog sudara „pola“ koji se kretao niz Ulicu Dimitrija Tucovića, i „BMW“ koji je išao u suprotnom smeru.

Od siline udara „BMW“ je poskočio na pešačko ostrvo i udario S.M. a zatim se zakucao u ogradu ispred Muzeja.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, povređena Užičanka se nalazila u društvu dve drugarice koje su ulicu prešle na crveno svetlo. Ona nije, ostala je da sačeka zeleno na pešačkom ostrvu na koje je koji sekund kasnije iskočio automobil i pokosio je.

Prolaznici koji su se u tom trenutku zatekli na mestu udesa ispričali su sinoć da su devojci, pre nego što je stigao sanitet, pokušavali da pomognu, ali da je ona ležala na ulici nepomična i bez svesti.

U bolnicu su odmah preveženi i putnici iz oba vozila koja su učestvovala u udesu. Žena M.J. (38) koja je upravljala „polom“ zbrinuta je na ortopedskom odeljenju a njen suprug M.I (42) na plastičnoj hirurgiji. Njihovo dvoje dece, kao i vozač „BMW“ Ž. M. posle pregleda su otpušteni iz bolnice, prenose beogradski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.