Novi incident u K. Mitrovici – teško povređen Srbin

U Kosovskoj Mitrovici noćas je teško povređen Srbin B.K. (41) kada su ga napala dvojica muškaraca sa noževima u objektu u kojem živi sa nevenčanom suprugom.

Ovo je drugi incident u poslednja dva dana u Kosovskoj Mitrovici a dogodio se u Kolašinskoj ulici nešto iza ponoći, potvrdio je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Bojić je kazao da su dvojica napadača ušli u objekat u kojem žive nevenčani supružnici B.K (41) i B.G. (48) i napala ih noževima i da je tom prilikom suprug je zadobio povrede u predelu leve noge i predelu glave.

“Dolaskom policije na lice mesta on je zatečen sa vidnim povredama i sa tragovima krvi na telu. Ukazana mu je pomoć u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, uviđaj je obavljen, a forenzičke jedinice takođe vrše uviđaj na licu mesta ,”- rekao je Bojić.

On je dodao da je nadležni tužilac slučaj okarakterisao kao krivično delo nanošenje teških telesnih povreda u da u vezi sa ovim slučajem policija preduzima dalje zakonske mere u cilju pronalaska napadača.

“Još uvek ne možemo da kažemo šta je motiv napada, jer je istraga u toku ali imamo određena saznanja o kojima trenutno ne mogu da govorim. Bila su dvojica napadača i obojica su bila naoružana noževima,”- rekao je Bojić.

Supružnici su bili jedno vreme bez svesti, napadači su bili maskirani odnosno imali su kapuljače a jedan od njih kačket na glavi.

Prethodne noći petorica nepoznatih počinilaca, od kojih je jedan identifikovan kao Albanac, napala su još jednog Srbina koji je takođe zadobio povrede.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.