U trendu

Novinar Užičke nedelje uboden nožem na pres konferenciji

U Urgentnu službu Opšte bolnice Užice danas, u 12.15 časova primljen je Milan Đokić (42), zbog povrede leve polovine grudnog koša oštrim predmetom, saopštio je načelnik te službe dr Slobodan Jovićević.

Nakon pregleda i dijagnostike, pacijent je zbog sumnje na povredu slezine primljen na intenzivnu negu, a potom u operacionu salu, navodi se u saopštenju i dodaje da je operacija u toku.

Dalje informacije biće saopštene nakon završene hirurške intervencije, dodaje se u saopštenju PR Služba Zdravstvenog centra Užice.

Novinar lista „Užicka nedelja“ Milan Đokić uboden je danas nožem u Gradskoj kući u Užicu, dok su nadeležni davali izjave, a napadač D.G. (37) je uhapšen.

Prema rečima Verice Tucović zadužene za odnose sa javnošću u Gradskoj  upravi Užice, incident se dogodio oko 12 sati.

„Za sada nepoznati počinilac upao je u hodnik i nožem povredio novinara Užičke nedelje“, rekla je ona.

Policija u Užicu uhapsila je D.G. (37) iz Užica, koji je na konferenciji za novinare u Gradskoj kući, oko 12 časova, nasrnuo nožem i zadao teške telesne povrede novinaru užičkog nedeljnika „Užička nedelja“.

D.G. je nakon napada na novinara pokušao da pobegne, ali ga je odmah sustigla policija i on se trenutno nalazi u prostorijama Policijske uprave Užice, saopštio je MUP Srbije.

O događaju je odmah obavešten zamenik višeg javnog tužioca u tom gradu.

Napadač na novinara uhapšen, ministar osuđuje napad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su D.G. (37) iz Užica, koji je na konferenciji za novinare u Gradskoj kući u Užicu, oko 12 časova, nasrnuo nožem i zadao teške telesne povrede novinaru užičkog nedeljnika „Užička nedelja“.

Napadač je pokušao da pobegne, ali ga je odmah sustigla policija i on se trenutno nalazi u prostorijama Policijske uprave Užice, saopštio je MUP Srbije. O događaju je odmah obavešten zamenik višeg javnog tužioca u tom gradu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najooštrije je osudio napad na novinara užičkog nedeljnika. On je poručio da je nasilje nad novinarima nedopustivo i da će se Ministarstvo unutrašnjih poslova zalagati za neometan i bezbedan rad svakog novinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar