U trendu

Opozicionom odborniku iz Sremskih Karlovaca zapaljen automobil

Odborniku Vojvodjanskog fronta u opštini Sremski Karlovci Branislavu Sančaninu u ranim jutarnjim satima zapaljen je automobil na Bulevaru kralja Petra u Novom Sadu, piše danas portal 021.rs.

Sančanin je za 021 rekao da ga je rano jutros policija probudila da ga obavesti da mu je automobil izgoreo.

„Izgoreo je ceo prednji deo. U tom trenutku smo svi mislili, što je i logično, da su se zapalile instalacije. Medjutim, policijski uvidjaj i snimci sa dve obližnje kamere koje su pogledali, pokazali su drugačije. Na snimku se jasno vidi čovek kako benzinom poliva auto i pali ga i kako beži na suprotnu stranu Bulevara kralja Petra“, rekao je Sančanin.

Dodao je da ti snimci nisu dovoljni da se počinilac identifikuje, budući da je bilo oko 4.00 ujutru pa je napolju bilo previše mračno. Prema njegovim rečima, počinilac je nosio i kapuljaču, a po trčanju se može zaključiti da je u pitanju mladja muška osoba.

Vatra je zahvatila i zadnji deo automobila u vlasništvu Sančaninove komšinice, koji je bio parkiran ispred vozila koje je bilo meta za sada nepoznatog počinioca. Oštećen je i ulaz u garažu ali su vatrogasci ugasili vatru.

Kao potencijalni uzrok on vidi svoj politički angažman.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar