U trendu

Osmoro povređeno, četiri saobraćajne nesreće

Osam osoba, među kojima je i jedan dečak, povređeno je u četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, do kojeg je došlo u 22.46 časova na Dobanovačkoj petlji, u smeru ka gradu, povređen je muškarac (62), koji je odbio hospitalizaciju i zbrinut je na licu mesta.

Četiri osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći u 21.52 časova u ulici Jovana Bjelića, na Voždovcu, te su prevezene u Urgentni centar.

Reč je o dva muškarca, starosti od 54 i 26 godina, i dve žene, starosti od 34 i 35 godina.

U udesu, koji se dogodio u 21.22 časova na autoputu, u smeru ka gradu, kod skretanja za aerodrom, povređen je muškarac (34), ali je odbio bolnički tretman, te je zbrinut na licu mesta i ostavljen mu je uput.

Jedan dečak (10) i njegova majka (32) povređeni su u 20.25 časova u saobraćajnoj nesreći u Bečmenu, na putu ka Petrovčicu.

Dečak je prevezen u dečju kliniku u Tiršovoj, dok je majka odvedena u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 101 put, od kojih 12 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, hipertoničari i osobe sa stomačnim tegobama.

U Beogradu se juče dogodilo 10 saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom, a Hitna pomoć je intervenisala 128 puta, od kojih 52 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.