U trendu

Osumnjičenog za ubistvo najboljeg prijatelja prijavila supruga?!

Kada je supruga Filipa Gavranovića htela da uđe u staklorezačku radnju, gde je bilo telo ubijenog pekara, on ju je isterao, što je njoj bilo sumnjivo, pa je o tome obavestila policiju

Filip Gavranović, koji je u petak ubio najboljeg druga Nikolu Ostojića, vlasnika pekare, i njegovo telo tri dana držao u svojoj staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici, uhapšen je nakon što ga je policiji prijavila supruga, saznaje Kurir.

Ona je, naime, posumnjala da on ima veze s nestankom Ostojića i o tome obavestila inspektore, nakon čega je zločin ubrzo otkriven.

Gavranović je najboljeg druga ubio u petak u popodnevnim satima i od njega uzeo oko 20.000 evra jer je bio u dugovima. Jutro nakon zločina se ponašao uobičajeno. Kada mu je javljeno da je Nikolić nestao, otišao je u njegovu pekaru i sav zabrinut nudio pomoć. Onda je prešao preko ulice i ušao u svoju staklorezačku radnju. Ubrzo je došla njegova supruga, ali ju je on isterao napolje.

– Njoj je to bilo sumnjivo, pa je odlučila da se poveri svom ocu, koji ju je posavetovao da sve prijavi policiji. Tako je monstruozni ubica i razotkriven – kaže sagovornik.

Filip Gavranović, kome zbog ubistva prijatelja preti kazna do 40 godina zatvora, juče nije želeo da iznosi odbranu i odlučio je da ćuti u Višem javnom tužilaštvu.

– Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor do 30 dana da boravkom na slobodi ne bi uticao na svedoke, zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog uznemirenja javnosti – potvrdila je portparol tužilaštva Tatjana Sekulić. Sud je Gavranoviću sinoć odredio pritvor.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike