Osumnjičenog za ubistvo najboljeg prijatelja prijavila supruga?!

Kada je supruga Filipa Gavranovića htela da uđe u staklorezačku radnju, gde je bilo telo ubijenog pekara, on ju je isterao, što je njoj bilo sumnjivo, pa je o tome obavestila policiju

Filip Gavranović, koji je u petak ubio najboljeg druga Nikolu Ostojića, vlasnika pekare, i njegovo telo tri dana držao u svojoj staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici, uhapšen je nakon što ga je policiji prijavila supruga, saznaje Kurir.

Ona je, naime, posumnjala da on ima veze s nestankom Ostojića i o tome obavestila inspektore, nakon čega je zločin ubrzo otkriven.

Gavranović je najboljeg druga ubio u petak u popodnevnim satima i od njega uzeo oko 20.000 evra jer je bio u dugovima. Jutro nakon zločina se ponašao uobičajeno. Kada mu je javljeno da je Nikolić nestao, otišao je u njegovu pekaru i sav zabrinut nudio pomoć. Onda je prešao preko ulice i ušao u svoju staklorezačku radnju. Ubrzo je došla njegova supruga, ali ju je on isterao napolje.

– Njoj je to bilo sumnjivo, pa je odlučila da se poveri svom ocu, koji ju je posavetovao da sve prijavi policiji. Tako je monstruozni ubica i razotkriven – kaže sagovornik.

PUSTI MAJKO JOŠ VEČERAS………

Gepostet von Nikola Ostojić am Samstag, 30. November 2013

Filip Gavranović, kome zbog ubistva prijatelja preti kazna do 40 godina zatvora, juče nije želeo da iznosi odbranu i odlučio je da ćuti u Višem javnom tužilaštvu.

– Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor do 30 dana da boravkom na slobodi ne bi uticao na svedoke, zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog uznemirenja javnosti – potvrdila je portparol tužilaštva Tatjana Sekulić. Sud je Gavranoviću sinoć odredio pritvor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.