U trendu

Ovo su sestre koje je otac danas ubio u Somboru: Imale su 19 i 15 godina (foto)

Supruga Mira Goranović i ćerka Anastasija Goranović žrtve su pomahnitalog Zdravka Goranovića (59) koji je danas u prepodnevnim časovima u Somboru ubio sve članove svoje najbliže porodice, zapalio kuću, a zatim se obesio o gredu. Pored njih, Goranović je presudio još jednoj ćerki, 15-godišnjoj Anabeli.

Podsetimo, u kući koja se nalazi u Ulici Sime Šolaje u Somboru, pronađena su četiri tela od kojih je jedno bilo obešeno o gredu.

Vlasnik kuće Zdravko Goranović, kako se veruje u ovim trenucima, zapalio je kuću, ubio svoju ženu i dvoje dece, nakon čega se obesio. Prema rečima komšija, Zdravko je radio kao policajac, a nakon toga je dosta vremena „provodio po zatvorima“.

„Poznajem ih, on je bio veoma problematičan, a žena i deca nisu. Radio je ranije u policiji, posle toga je više vremena proveo po zatvorima“, rekla je za portal Nova.rs jedna od komšinica, koja je u šoku.

Inače, ubica je odranije poznat policiji. Navodno je pre nekoliko dana izašao iz pritvora, u kom se navodno našao zbog nasilja u porodici. Osim toga, policiji je poznat i zato što je jednom prilikom, pre desetak godina, u dvorištu kuće zamenika javnog tužioca ostavio preteću poruku i repliku kašikare.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.