Pijani vozač audija zakucao se u jugo i ubio mladog muzičara

Mladi bubnjar iz sela kod Knića poginuo je na mestu kada je na njega naleteo pijani vozač „audija“, koji je samo sat pre toga isključen iz saobraćaja.

Mladić N. N., inače bubnjar iz sela Grivac kod Knića, poginuo je u noći između subote i nedelje u Mrčajevcima u okolini Čačka. Teška saobraćajna nesreća se dogodila kada se u njega, koji je upravljao „jugom“ direktno zakucao vozač „audija“ koji je prešao iz suprotne trake, pišu „Novosti“.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač „audija“, koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u „jugo“ koji mu je dolazio u susret.

Od siline udara, „jugo“ je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mestu mrtav.

„Novosti“ pišu da je na uviđaju utvrđeno da je vozač „audija“ bio pod dejstvom alkohola. „Ispostavilo se da ga je patrola saobraćajne policije isključila iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju sat vremena pre nesreće. Protiv njega će biti podneta krivična prijava. Njemu je nakon trežnjenja određeno zadržavanje, a nakon toga biće saslušan u tužilaštvu“, dodaje izvor.

3 komentara
  1. Anonimni

    U zemlji Srbiji izgleda samo bubašvabe i pacovčine preživljavaju. Samo će najgori opstati. Užas.

  2. Anonimni

    Patrola ga isključila iz saobraćaja zbog pijanog stanja i… šta? Nisu mu uzeli ključeve, nisu ga poslali na trežnjenje, nisu pozvali pauka po njegovo vozilo (što bi za početak bilo dovoljno)…? A razlog nepoznat? Majko moja…

  3. Anonimni

    Iz nepoznatih razloga?!? Bio je pijan, to je dovoljno jak razlog! Slucaj treba tretirati kao ubistvo a alkohol kao oruzje. Dosta je vise! Svaki pogresan izbor mora imati I posledice!

Napišite komentar