U trendu

Ponovo napadnut kontrolor Bus Plusa

U Beogradu se sinoć oko 19 sati ponovo dogodio napad na kontrolora Bus Plusa. Kako je Tanjugu rečeno u Bus plusu, napad se dogodio na liniji 27, kada je kontrolor S.J. zatekao dva putnika bez karte u vozilu koji su mu rekli da su srednjoškolci.

Kontolor im je rekao da moraju i oni da imaju kartu, nakon čega su počeli da ga vređaju na nacionalnoj osnovi i psuju, a po ulasku vozila u stajajalište Novo groblje izvukli su ga fizički iz vozila gde ga je jedan od njih uhvatio sa leđa, a drugi šamarao, zatim su ga oborili na zemlju, išutirali nogama i pobegli.

Pozvana je policija i Hitna pomoć koja je, koja je, kako su naveli u Bus Plusu, kontrolora odvezla u Urgentni centar radi daljeg pregleda, gde se i sada nalazi.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je, međutim, rekla Tanjugu da je lekarska ekipa izašla na lice mesta nakon što je u 18:57 časova prijavljena tuča na uglu Ruzveltove i Dalmatinske ulice, u kojoj je pretučen kontrolor Bus Plusa, ali da kontrolor nije imao vidljive povrede, te da nije dalje vožen.

Kako je rečeno u Bus Plusu, ovo je drugi napad na njihove kontrolore u poslednja četiri dana, a 12. od početka godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.