U trendu

Porodična tragedija kod Trstenika: Bračni par nađen mrtav u bunaru

Bračni par iz Poljne kod Trstenika S. A. (57) i Č. A.(50) nađeni su bez znakova života u bunaru. Tela nesrećnih ljudi prebačena su u kruševačku bolnicu, radi obdukcije, od koje se očekuje da razjasni detalje tragedije.

Iza nesrećnih supružnika ostalo je četvorogodišnje dete.

– Komšije u selu su primetile da dete plače, pa je celo klupko počelo da se odmršava, krenulo se u potragu za ljudima – navodi nezvanično izvor blizak supužnicima, a prenose domaći mediji.

– Njihov auto je nađen nedaleko od bunara na potezu između dva sela, sela Stragari i Milutovac, a odmah do auta bili su njihovi opanci. U kolima je bio kupus.

Prema prvim informacijama sa terena, supružnici su nađeni u bunaru, licima okrenutim ka dnu, odnosno ka dole. O njima se za sada zna da nisu bili korisnici socijalne pomoći.

– Mi smo dobili poziv noćas u tri sata da se u Poljni nalazi smrznuto i nezbrinuto dete i naravno, naša dežurna služba odmah je krenula na teren – reako je za “Novosti” Dragojlo Minić, direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku.

– Dete je bilo ćebencetu. Sanitetom je prebačeno na Odeljenje pedijatrije u Kruševcu. Preduzeli smo sve potrebne mere i trenutno se radi na pripremi srodničke porodice iz Bošnjana koja bi treblao da preuzme brigu o detetu.

Auto je navodno dva dana bio parkiran nedaleko od bunara. Istraga je u toku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.