Potraga za nestalim maturantom iz Niša još bez rezultata

Potraga za nestalim maturantom Umetničke škole u Nišu Jovanom Veselinovićem (18) još nema rezultata.

Mladić je nestao 17. februara oko 23 časa, a poslednji put je vidjen na Bulevaru Nemanjića u Nišu.

Tokom minule večeri, pojavila se i informacija da je vidjen u beogradskom Mirijevu, ali se ona još proverava.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su za agenciju Beta da se za mladićem intenzivno traga od kada je u noći izmedju 17. i 18. februara prijavljen njegov nestananak, ali da za sada još nema novih vesti.

Jovanova majka, njegovi prijatelji i rodjaci započeli su potragu za mladićem pošto se nije vratio kući nakon što je posetio druga u Bulevaru Nemanjića i ispratio drugaricu koja koji živi u njegovom komšiluku.

Majka nestalog mladića Milica Cvetkovića kazala je da joj se Jovan javio poslednji put oko 21.30 sati i pitao je da li za drugaricu može da naredne nedelje napravi žurku iznenadjenja povodom njenog osamanaestog rodjendana.

„Očekivala sam da će se uskoro vratiti, ali kako se nije javljao na telefon, oko 23 časa sam pozvala njegovu drugaricu koja je rekla da je krenuo kući. Nakon toga sam ga zvala čitave noći, ali od četiri ujutru je bio nedostupan“, izjavila je Cvetković.

Ona je apelovala na sve koji su možda videli njenog sina da se jave na telefon 063 7312 987.

Prema njenim rečima, Jovan je na sebi imao farmerice, crni duks i jaknu i crne patike.

Majka nestalog mladića istakla je da njen sin nije imao razloga da ode od kuće, da je dobro dete, bez problema u školi i porodici.

Isto to za agenciju Beta potvrdili su i Jovanovi drugovi iz škole, koji su kazali da se on nikada nije problematično ponašao i ni sa kim nije bio u sukobu.

Drugovi nestalog mladića su čitav grad oblepili plakatima sa njegovom fotografijom, a apel za pomoć u rasvetljavanju njegovog nestanka deli se društvenim mrežama.

U potragu je uključen i pas tragač, a na društvenim mrežama pojavili su se i predlozi da se gradjani Niša okupe i organizovano krenu u potragu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.