U trendu

Lokalizovan požar u pomoćnom objektu hotela „Metropol“ (video)

U hotelu „Metropol“, u Bulevaru kralja Aleksandra, oko 16.30 je izbio požar. Iz objekta kulja dim, a kako javlja izveštač „Blica“ sa lica mesta plamen je u manjoj zgradi, gde se nalaze magacini, a ne u većem objektu gde su sobe sa gostima. Ipak, preventivno, svi gosti i radnici su evakuisani iz hotela.

Prve ekipe vatrogasaca su već utrčale u zgradu, a nove i dalje pristižu, pa je kompletan deo oko Bulevara kralja Aleksandra i Karnegijeve ulice blokiran, prenose beogradski mediji.

Požar u pomoćnom objektu hotela Metropol, nema povređenih

U pomoćnom objektu hotela Metropol popodne je izbio požar u kome nema povređenih, javio je reporter Tanjuga sa lica mesta.

Reč je o pomoćnom hotelskom objektu u izgradnji, a požar gasi šest vatrogasno- spasilačkih ekipa.

Nad objektom se vije gust, crni dim.

Pomoćni objekat je u Karnegijevoj ulici koja je u ovom trenutku zatvorena za saobracahaj, pa se saobraćaj u tom i delu Bulevara kralja Aleksandra odvija otežano.

Uzrok požara nije poznat, a vatra je izbila u delu zgrade gde još nije sprovedena električna instalacija.

Lokalizovan požar u prizemlju Metropola, nema povređenih

Požar, koji je u pomoćnom prizemnom objektu beogradskog hotela Metropol izbio danas oko 16.30 sati, liokalizovan je, a povređenih nije bilo, javio je reporter Tanjuga sa lica mesta. Reč je o pomoćnom hotelskom objektu u izgradnji, a požar je gasilo 45 vatrogasaca-spasioca sa 12 vozila.

Ekipe Sektora za vanredne situacije MUP-a i dalje su na licu mesta.

Nad objektom se vio gust, crni dim.

Pomoćni objekat je u Karnegijevoj ulici, koja je u ovom trenutku zatvorena za saobraćaj, pa se saobraćaj u tom i delu Bulevara kralja Aleksandra odvija otežano.

Uzrok požara još nije poznat, a vatra je izbila u delu zgrade gde još nisu sprovedene električne instalacije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.