Poznata glumica uhapšena na brodu: Uhvaćena u prodaji 20 kg kokaina! (video)

Njene uloge znaju samo oni koji vole tu vrstu filmova, ali čini se da će se posle ovog skandala i te kako pročuti za Izabel Lagaće. Poznata glumica iz filmova za odrasle uhapšena je nedavno, prenose mediji u svetu..

Razlog njenog privođenja je bila zakazana prodaja „kraljevske“ droge. Izabel je uhapšena na jednom kruzeru kada je kupcu htela da proda 20 kilograma kokaina.

Isabelle Lagacé condamnée à sept ans de prison

La Québécoise Isabelle Lagacé condamnée à sept ans de prison en Australie pour avoir tenté d'importer de la cocaïne : retour sur cette histoire digne de Hollywood

Gepostet von TVA Nouvelles am Freitag, 3. November 2017

Ona je želela da se prodajom izbori sa dugom koji ima i koji iznosi 20.000 dolara. Glumica je priznala sve, ali je pokušala da se odbrani govoreći da je bila ucenjena od osobe kojoj duguje novac. Navodno su joj rekli da će joj oprostiti dug, a potrebno je samo da preda kofer drugom putniku.

„Boli me što sam osramotila svoju porodicu, svoje prijatelje, sebe samu. Boli me kad shvatim da ću najbolje godine za ženu provesti u zatvoru“, rekla je Izabel.

Svi njeni iskazi su odbačeni jer je sutkinja procenila da je svojim poslom i izvorima prihoda mogla da vrati pomenuti dug. Izabel je osuđena na četiri i po godine zatvora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.