U trendu

Raspad sistema u BG: Autobus srušio ogradu u centru i vukao 2 žene po ulici!

Autobus za koji GSP tvrdi da nije njihov, zakačio je danas u centru Beograda, kod Doma omladine ogradu koja je pala na dve žene.

Potom je vozač autobusa nastavio da upravlja vozilom ne videvši da se ograda zakačila za žene pa ih je autobus vukao po ulici naočigled šokiranih sugrađana.

Iako je prema prvim verzijama objavljeno da je autobus direktno pregazio dve osobe, prema izveštaju policije radi se o padu ograde na prolaznike izazvanim „češanjem“ autobusa na uglu Makedonske i Dečanske ulice, gde se trenutno izvode radovi.

Radnici koji su se zatekli na gradilištu prepričali su reporterima „Blica“ da je sve bilo mnogo dramatičnije.

„Autobus je zakačio ogradu, koja je pala na devojku i ženu, a onda ih je bukvalno sve vukao po ulici. Prosto mi je neverovatno da vozač nije video šta se desilo jer se nije zaustavio, već je nastavio dalje“, rekli su radnici.

Hitna pomoć je veoma brzo izašla na ulicu.

„Povređene su dve osobe, devojka od 16 godina ima povrede grudnog koša, a žena od 58 godina sa povredom potkolenice je transportovana u Ortopedsku bolnicu na Banjici“, saopštili su iz Hitne pomoći.

Interesantno, ni iz Konzorcijuma privatnih prevoznika nisu potvrdili da je autobus njihov tako da se i dalje ne zna kome pripada.

Čitava nezgoda dogodila se ispred Doma omladine gde su u toku radovi čiji je kraj tokom leta bio najavljen za 1. oktobar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)