U trendu

Sačekuša na Banovom brdu: Upucan muškarac (38) usred bela dana!

N.M. (38) ubijen je danas, nešto pre 11 časova na Banovom Brdu u Beogradu, prenose beogradski mediji. Kako se saznaje, on je pogođen sa više hitaca u grudi i glavu.

Ekipa Hitne pomoći koja je za nekoliko minuta stigla na mesto pucnjave, mogla je samo da konstatuje smrt.

„Primili smo poziv u 10.31 časova, upucan je muškarac star 38 godina i naše ekipe mogle su samo da konstatuju smrt“, potvrdili su iz Hitne pomoći.

N. M. (37), koji je likvidiran danas usred bela dana na Banovom Brdu, ubijen je kada je izašao do svog automobila kako bi iz gepeka uzeo kolica za dete! Na licu mesta je potresan prizor – telo ubijenog muškarca leži nasred ulice dok su pored njega dečja kolica, prenosi Blic.

Kako javlja reporter „Blica“ sa lica mesta, N. M. je ubijen ispred kuće u kojoj živi sa ženom i bebom.

Komšije kažu da nisu čule ništa, samo da su videle Hitnu pomoć.

– Vraćala sam se iz prodavnice kada sam videla hitnu pomoć. Nisam sumnjala da su nekoga ubili. Viđala sam tog momka, živi sa ženicom… Tuga. Nije izgledao kao da je neki opasan momak – kaže komšinica.

N. M. je likvidiran sa više hitaca u glavu i grudi i preminuo je na licu mesta. Kako saznajemo, on živi u jednom delu kuće u kojoj stanuje i bivši košarkaš Partizana Vukašin Avdalović, na čiji automobil je prošle godine bačena bomba dok je bio parkiran u dvorištu!

Kako neznvanično saznajemo, sumnja se da je N. M. ubijen greškom!

Uviđaj je u toku…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)