Samoubistvo na Bežanijskoj kosi: Žena skočila sa zgrade

Žena stara između 35 i 40 godina izvršila je samoubistvo nešto pre 18 sati na Bežanijskoj kosi skokom sa stambene zgrade u Ulici Dušana Vukasovića, potvrdili su iz Hitne pomoći.

– Naše ekipa je mogla samo da konstatuje smrt – rekli su.

Uviđaj je u toku, a identitet nastradale osobe zasad nije poznat.

Nakon istrage biće poznat motiv suicida.

7 komentara
 1. Anonimni

  ANONIMNI,BRAVO…

 2. Anonimni

  Pa problem su i muškarci koji su izgubili potpuno svoju ulogu u društvu. Lenji, kukavice, skloni zavisnostima ( kocka, kladionica, alkohol…) Nesposobnost da se podele i preuzmu porodične obaveze. Sve je to doprinelo.

 3. Anonimni

  ISUVISE VELIKI PRITISAK NA PSIHU KAKO PREHRANITI ODRZATI PORODICU KAKO PREZIVETI I KAKO OBJASNITI DECI DA ONO STO VIDE NIJE DOBRO KAKO PRI TOM OBJASNITI SEBI DA ZIVIS U LAZI I SARENOM BALONU OD PLATE DO PLATE SA MINIMUMOM KULTURNOG SADRZAJA A MAKSIMUMOM DJUBRETA KOG IMA NA SVAKOM COSKU

  1. Anonimni

   Svaka reč Vam je na mestu!

  2. Anonimni

   Hvala Vam, rekli ste SVE I U MOJE IME.

 4. Anonimni

  Da ova je baš bila mlada i nezrela 35, 40…

 5. bambi

  Ljudi, sta je bre sa ovim zenama vise u Srbiji? Skroz su otisle u aut, od samoubistava do ubistava dece, od abortusa do tuzbi za nasilja, od razvoda do unistavanja porodice. Mislim da je osnovni problem rijaliti show i predstavljanje sponzorusa i starleta koje parazitiraju u zivotu a novac im pada sa neba te zelje svih mladih devojaka da ostvare isti efekat.

Napišite komentar