U trendu

Sedam osoba povređeno u tri saobraćajke

Sedam osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 00.55 časova u ulici Milorada Jovanovića, između Železnika i Čukarice, povređeno je pet osoba, ali povrede nisu teške prirode.

Na lice mesta poslate su dve lekarske ekipe, od kojih je prva zbrinula tri, a druga dve osobe, i svi povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Jedan muškarac povređen je u svojstvu motocikliste u saobraćajnoj nesreći u 23.52 časova u ulici Dragoslava Srejovića, i odvezen na Odeljenje za reanimaciju Uregentnog centra.

Još jedan muškarac (26) teško je povređen u svojstvu motocikliste u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 22.03 časova na uglu Ustaničke ulice i Gospodara Vučića, te je prebačen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 81 put, od kojih 18 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu su se juče dogodile četiri saobraćajne nesreće, u kojima nijedna osoba nije teže povređena, a Hitna pomoć je intervenisala 142 puta, od kojih 52 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar