U trendu

Sin legende srpske muzike pronađen mrtav u Španiji

Marko Marinković (24), sin pevača Toma Marinkovića, koji je prvi otpevao legendarni hit „Pukni zoro“, preminuo je pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Gepostet von Marko Marinković am Freitag, 25. November 2016

Nesrećni mladić je preminuo u nedelju ujutro, kada je pod nerazjašnjenim okolnostima pao sa terase hotela „Al Jusana“ u Luseni, gde je boravio sa još nekoliko studenata iz Srbije u okviru obrazovnog programa „Erasmus“. Marko je u Lusenu došao na edukativno usavršavanje, posle završenih osnovnih studija u Srbiji. Ljubav prema muzici nasledio je od oca, sa kojim je povremeno i nastupao.

Nesreća se desila oko 10 sati. Prema navodima lokalnih medija mladić je ostao sam u sobi, nakon što je njegov cimer sišao na doručak. Za sada je nepoznato da li je u pitanju samoubistvo ili nesrećan slučaj.

Marinkoviću je odmah pružena prva pomoć, a Hitna pomoć stigla je helikopterom kako bi ga što pre prebacili u bolnicu „Reina Sofija“ u Kordobi. Nažalost, nesrećni mladić preminuo je pre nego što je stigao u bolnicu.

Slobodan za doček N.Godine nije bio!!!?N!…sam niti sa bendom…Marko MarinkovićBAND!!!

Gepostet von Tomo Marinkovic am Montag, 14. Dezember 2015

Zbog misteriozne smrti španska policija je pokrenula istragu, u okviru koje će ispitati sve studente koji su sa Marinkovićem došli u Lusenu na master studije.

Telo Marinkovića, tvrde izvori iz policije a prenose španski mediji, poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Isti izvori rekli su da je zbog smrti Srbina kontaktirana Ambasada Srbije u Španiji kako bi stupili u kontakt sa porodicom mladića i organizovali prebačaj tela u Srbiju što je pre moguće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar