U trendu

Snimak slavnog fudbalera šokirala svet: Za kaznu koju sam dobio i trebalo je da je silujem (video)

Engleska fudbalska zvezda, 29-godišnji Adam Džonson, trenutno se nalazi na izdržavanju šestogodišnje zatvorske kazne zbog seksualnog napastovanja tinejdžerke.

https://www.youtube.com/watch?v=_2VZ2xgFqJI

Bivši engleski reprezentativac i igrač Njukasla, Midlsbroa i Sanderlenda, u decembru 2014. godine je putem interneta upoznao 15-godišnjakinju, sa kojom se mesec dana kasnije i našao, prenosi britanski Sun.

Iako je Džonson tada imao devojku koja je bila trudna, fudbaler je maloletnicu na silu neprimereno dirao, što je ona posle i prijavila policiji. Nakon suđenja, Džonson je osuđen na šest godina robije, a nedavno su ga tajno snimili kako sa drugim zatvorenicima raspravlja o svojoj kazni.

Video je procurio u javnost i šokirao svet.

– Za šest godina, koliko sam dobio iza rešetaka, i trebao sam je silovati, ali nisam, čak nisam stigao ni da ga izvadim a kamoli nešto drugo. Čoveče, neki su imali seks sa 12-godišnjakinjama i za to su dobili maksimalno 13 meseci – govori bahati Džonson.

Adam je zatvorenicima objasnio i da ga je tinejdžerka mesecima opsedala, čekala ispred stadiona i molila za zajedničke fotografije, a za njenu porodicu je rekao da su samo željni njegovog novca.

Na kraju je dodao da su male šanse da nakon svega ponovo zaigra u Engleskoj, ali da će pokušati da ostvari transfer negde u inostranstvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.