U trendu

Šok u Beogradu: Nestali vlasnik pekare pronađen mrtav, uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Nikola Ostojić, vlasnik pekare koji je nestao prošlog petka, pronađen je danas mrtav i to u staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici, koja se nalazi prekoputa pekare, prenose mediji u Beogradu.

Policija je, kako saznajemo, na silu ušla u staklorezačku radnju „Gavrilović“, u Resavskoj 11, gde je pronašla telo. Oni, za sada, nisu zvanično potvrdili da je reč o Nikoli Ostojiću, ali su ga prepoznali prijatelji koji su bili u blizini.

Ispred staklorezačke radnje, pored pripadnika policije, okupili su se prijatelji Nikole Ostojića, dok njegova supruga, ali i radnici iz pekare u susedstvu neutešno plaču.

Kako su istakli njegovi poznanici, vlasnici i zaposleni u radnjama u ovom delu grada su se dobro poznavali i svakodnevno družili u obližnjem kafiću.

MUP: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su F. G. (1986) osumnjičenog da je ubio N.O. (1981), čiji je nestanak prijavljen policiji 4. novembra ove godine.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo osumnjičenom F.G. određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Beogradska štampa piše da je Nikola Ostojić, vlasnik pekare koji je nestao u petak, pronađen mrtav u staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici, koja se nalazi prekoputa pekare.

Kako se navodi, zbog sumnje da je počinio teško ubistvo uhapšen je vlasnik staklorezacke radnje F.G.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.