U trendu

Srbin brutalno ubijen u centru Bratislave: Objavljen snimak sa lica mesta (video)

U nedelju popodne u Bratislavi je pronađeno telo mladog Srbina Nikole Kosanića (22), javljaju danas slovački mediji, a prema prvim rezultatima iz istrage, mladić je ubijen.

AK POZNÁTE OSOBY NA ZÁBEROCH BEZODKLADNE KONTAKTUJTE POLÍCIU!

❗MOHLI BY POMÔCŤ OBJASNIŤ NEDEĽNÝ ÚTOK NA CUDZINCA NA NÁM. SNP❗AK POZNÁTE OSOBY NA ZÁBEROCH BEZODKLADNE KONTAKTUJTE POLÍCIU!Policajti prvého bratislavského okresu naďalej intenzívne pracujú na objasnení útoku, ku ktorému došlo v nedeľu krátko po 05.00 hod v blízkosti hlavného vchodu do budovy Hlavnej pošty v Bratislave. Následkom útoku doposiaľ neznámeho páchateľa utrpel poškodený 22-ročný cudzinec zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vyšetrovateľ Policajného zboru vo veci vedie trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. V rámci vyšetrovania bol zabezpečený kamerový záznam, ktorý zobrazuje priebeh udalosti. V tejto súvislosti sa policajti obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení mužov na záberoch. Muži, po ktorých totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu tohto prípadu, malo by ísť o cudzincov hovoriacich srbským jazykom vo veku od 20 do 35 rokov. V tejto súvislosti vyzývame občanov, aby v prípade, ak poznajú osoby na zázname a fotografiách a vedia poskytnúť informácie k ich totožnosti, prípadne ich pobytu, ihneď kontaktovali políciu.

Gepostet von Polícia SR – Bratislavský kraj am Montag, 9. Dezember 2019

Kako prenosi Blic, njega je do smrti pretukla grupa Srba, koju, po svemu sudeći, nije poznavao.

– Nikola je jako dobar momak, samo reči hvale imaju svi za njega, svi smo u šoku! On se uzorno ponašao, šta god da je bio ne verujemo da je izazvao sukob – kaže Nikolina prijateljica za Kurir.

Gepostet von Nikolla Kosanić am Sonntag, 10. März 2019

Kako su slovački mediji objavili, Nikola je imao vidljive povrede na telu, a pretpostavlja se da je koban bio udarac u glavu koji su me nepoznati napadač naneo.

Policija za njim ili njima intenzivno traga, a objavljen je i snimak na kojem policija apeluje da se jave svi koji prepoznaju muškarce sa njega.

Kako saznaju slovački mediji, policija je u nedelju oko 17 časova primila poruku da čovek bez svesti leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte.

Na lice mesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

„Istrazi je dostavljen snimak sa nadzornih kamera na kojima se vidi šta se dogodilo“, saopštila je portparolka policije Bratislave Lucija Mihalikova.

Slovačka policija apelovala je na građane koji prepoznaju muškarce na snimku da se odmah jave.

Policija je emitovala snimak na kojem se vidi hronološki sled događaja, kuda se Nikola kretao i sa kim je bio.

Dodaje se i da bi ljudi na snimku mogli da pruže informacije, neophodne u daljoj istrazi.

Policija je saopštila i da je reč o stranim državljanima koji govore srpskim jezikom, starosti od 20 do 35 godina, dodala je Mihalikova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.