U trendu

Srpski veslač Mačković pronađen u okolini Berlina u dobrom stanju

Srpski reprezentativac u veslanju Martin Mačković pronađen u okolini Berlina i prebačen u bolnicu, nakon što je u nestao u nemačkom gradu, javlja B92.

Iz Veslačkog saveza Srbije navode da Martin dobro, da je zdrav, da je uspostavljen kontakt između njegovog oca i njega, kao i da će biti u Beogradu za dan ili dva.

VSS se zahvalio Ministarstvu spoljnih poslova Srbije i Interpolu koji su u roku od nešto više od tri sata pronašli srpskog veslača.

Kako je objavila Ana Mačković, sestra srpskog veslača, Martin je nestao u subotu pre podne u Berlinu i ona je odmah putem svog Fejsbuk profila potražila pomoć.

„Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote. Poslednji put viđen je pre podne u Berlinu, visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamnu plavu kosu, a u trenutku nestanka bio je zbunjen. Ukoliko neko zna bilo šta o njemu neka me kontaktira“, napisala je Ana Mačković pre nego što joj je brat pronađen.

Martin Mačković je pre samo mesec dana, zajedno sa Viktorom Pivačem, osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za seniore do 23 godine u bugarskom Plovdivu u disciplini dvojac bez kormilara.

(yTanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.