U trendu

Svirepo ubistvo u Kruševcu: dvojica maloletnika pretukla bivšeg fudbalera

Kruševačka policija rasvetlila je ubistvo šezdesetčetvorogodišnjeg Kruševljanina i sudiji za maloletnike Višeg suda u Kruševcu privela dvojicu maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Surovo je ubijen bivši fudbaler i navijač Dragan Novosel-Čkembe, koji je u teškom stanju nađen u napuštenoj kući nadomak Železničke stanice u Kruševcu, prenele su Novosti.

– Sumnja se da su dvojica maloletnika tupim predmetom, naneli povrede oštećenom, od kojih je preminuo 12. januara ove godine na intenzivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu – rečeno je u kruševačkoj policiji.

Lokalna gradska legenda, popularni Čkembe, tragično je završio u skoro razrušenom objektu nadomak pruge.

– Shvatili smo da se nešto događa tek kada je došla policija i otpočela uviđaj – navode za beogradske medije stanari Železničke ulice.- Par puta smo pokojnika viđali pod istim krovom, ali nismo znali da se uselio, ako je uopšte i živeo tu.

Iako bez stalne adrese, nesrećnog Novosela znali su odlično svi Kruševljani. Stariji ga pamte kao fudbalera FK „Kolonija“, kluba koji je imao sedište u istoimenom naselju gde je i živeo sada pokojni sportista. Mlađi ga znaju kao neumornog skitnicu, neretko sa flašom pića, ali i kao vatrenog navijača,pre svega FK „Napredak“, čije je navijanje umelo da nadjača navijačke grupe na stadionu „Mladost“ u Kruševcu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.