U trendu

Teška porodična tragedija kod Bijeljine, poručio sestri: „Evo, taman sam majku ubio, sada ću sebe“

U kući u selu Ljeskovac kod Bijeljine u noći između ponedjeljka i utorka dogodila se velika porodična tragedija nakon što je 40-godišnji Miodrag Lubura hicem iz pištolja na spavanju ubio majku Savku Luburu (75), nakon čega je sebi presudio, prenose mediji u regionu.

Ubistvo i samoubistvo prijavljeni su juče u 2.15 sati pripadnicima Policijske stanice Janja, koji su odmah izašli na lice mesta, gde su zatekli stravične scene i beživotna tela majke i sina. Miodrag je, prema rečima komšinice koja je htela da ostane anonimna, nakon ubistva majke prvo poslao SMS sestri koja živi u Australiji.

– U razgovoru s policijom saznala sam da mu je sestra napisala poruku u kojoj ga je pitala spremaju li se on i majka za slavu Sveti Nikola. On joj je odgovorio: “Evo, taman sam majku ubio, sada hoću sebe“ – otkrila nam je potresena komšinica.

Kako prenose mediji, sagovornica kaže da je izbezumljena sestra nakon toga alarmirala policiju. Prema njenim rečima, Miodrag se ponašao čudno, a u Ljeskovac su se on i Savka doselili pre dve godine iz Bratunca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.