U trendu

Tragedija kakva se ne pamti: Sin pronašao obešenu majku, pa se ubio

Meštani Mačvanskog  Pričinovića i dalje ne mogu da veruju šta se dogodilo u jednom danu kada su i majka i sin tragično okončali svoj život.

Naime, Marija Matić (65) i njen sin Dragan ubili su se u istom danu. Dragan, kada je zatekao majku obešenu u poljskom toaletu presekao je sebi vene. Preminuo je na putu do bolnice, piše Blic.

„On je po povratku iz Beograda, nakon razvoda bio jako povučen u sebe. Ne mogu da verujem da je digao ruku na sebe“, rekao je jedan od komšija za „Blic“.

Sled događaja, prema priči meštana bio je takav da se majka obesila u poljskom toaletu iz sada neutvrđenih razloga, a sin, kada je zatekao nesrećnu ženu, odlučio da sebi oduzme život.

„Mi smo čuli da je hitna došla i ukazala mu pomoć, ali je izgleda bilo prekasno pa je i on do bolnice preminuo“, pričaju meštani.

Prema priči suseda, Dragan se nakon razvoda iz Beograda vratio u Šabac i bio je jako povučen.

Bila je to, kažu, čestita porodica pa niko ne zna šta je razlog nesreće kakva se ne pamti u ovom kraju.

„Nemojte me ništa pitati. Strašno je što se dogodilo. To su bili dobri ljudi, nemam pojma šta bi mogao da bude razlog“, priča jedan od komšija.

Mnogo se nagomilalo tuge u ovoj porodici, jer je Matija ostala bez supruga, a Dragan bez oca koji je umro. Međutim, i sada je nejasno šta je uzrok nesreće u kojoj su u istom danu utihnula dva života.

Pre tragedije, kako nezvanično saznajemo, oni su prodali pet hektara zemlje i odselili se u Beograd, gde su živeli neko vreme, a onda su se vratili u rodno mesto.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je najavljivala samoubistvo, i za sobom je ostavila oproštajno pismo.

Majka i sin živeli su veoma skromno, od njene penzije od oko 15.000 dinara, dok sin nije nigde radio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar