U trendu

Tragedija kod Prokuplja: Trudnica pregazila medicinsku sestru

Slavica Krsmanović (69) medicinska radnica iz Prokuplja poginula je na licu mesta kada je na nju u prokupačkom selu Kondželj, na magistralnom putu Prokuplje – Kuršumlija autom naletela dvadesetčetverogodišnja trudnica koja se kretala automobilom iz pravca Prokuplja prema Kuršumliji.

Nesreća se prema nezvaničnim saznanjima dogodila u sredu uveče oko 19 sati, nadomak crkve u Kondželju pri čemu se nesrećna Slavica, kretala u istom pravcu kao i automobil.

– Slavica koju su iz milošte zvali Caka, bila je kod bratanca na rođendanu u selu Kondželj i posle zabave gde je bila jako vesela, rođaci su je dovezli do puta da sačeka autobus. Međutim, kako se desila nesreća još je neizvesno – ističe izvor “Novosti” upoznat sa detaljima ove nesreće u kojoj je nesrećna žena nastradala na licu mesta.

I dok naš izvor navodi da je Slavica inače medicinska radnica na Ginekologiji prokupačke opšte bolnice “dr Aleksa Savić” i majka dvoje odrasle dece, bila divna i vesela žena, jako druželjubiva, policija još ne saopštava detalje nesreće, dok je po nezvaničnim saznanjima trudnica iz Kuršumlije koja je autom udarila nesrećnu ženu i dalje u stanju šoka i nalazi se u prokupačkoj bolnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar