U trendu

Tragedija u beogradskoj gimnaziji: Učenica preminula na školskom odmoru

Petnaestogodišnja I. K., učenica prvog razreda beogradske Gimnazije „Patrijarh Pavle“ (nekadašnja Petnaesta gimnazija) u opštini Rakovica, pala je danas u nesvest tokom školskog odmora, odmah je prebačena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, ali su tamo lekari mogli samo da konstatuju njenu smrt.

Sve se desilo praktično na početku popodnevne smene, oko 14.45 časova, a nesrećna devojčica je od ranije imala srčane probleme, što su za Blic potvrdili u ovoj gimnaziji.

– Znali smo za njene zdravstvene probleme, pošto je ona pohađala i osnovnu školu koja se nalazi u okviru istog  kompleksa. Hitna pomoć je brzo došla i transportovali su je u Urgentni centar – ispričao je za „Blic“ direktor škole Jasmin Nikolovski.

– Negde oko 17 časova kontaktirali smo roditelje kako bismo videli u kakvom je stanju, ali smo dobili tužnu vest. Svi smo bili u šoku, kako njeni drugari iz razreda, tako i svi koji su je poznavali, nastavnici, svi zaposleni u školi. Odmah je prekinuta nastava, a decu smo poslali kućama – zaključio je direktor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.