U trendu

Tužna ispovest verenika trudnice koja se ubila par dana pred venčanje

Srbiju je pre nekoliko dana šokirala stravična nesreća koja se dogodila u selu Dublje kod Bogatića, kada je trudna Bojana Milanović, pripadnica Vojske Srbije, pucala u sebe lovačkom puškom.

– U potpunom sam šoku, ovo je bio grom iz vedra neba. Tog dana je bila vesela, kao i svaki drugi dan. Ručali smo i otišao sam na posao. Sutra ujutru sam je našao mrtvu. Kad bih samo znao zašto je to uradila… To pitanje će me progoniti ceo život – izjavio je Joviša Marinković, verenik nesrećne devojke.

Bojana je bila u četvrtom mesecu trudnoće, a u subotu je trebalo da se venča s Marinkovićem. Međutim, iz još uvek nepoznatog razloga pucala je sebi u glavu iz lovačkog karabina.

Marinković je nakon toga rekao da mora da ide po burme koje je trebalo da on i Bojana juče zajedno preuzmu, piše Kurir.

Na pitanje koje muči Bojaninog verenika odgovor nema niko ni u njegovoj familiji.

– Bojana i Joviša bili su najsrećniji par koji sam znao. Ona nije imala nijedan razlog da uradi tako nešto. I sve nas muči pitanje zašto. Joviša nam je rekao da je u nedelju sve bilo kao i svaki drugi dan. Rekao je i da su poslednjih nekoliko dana samo pričali o venčanju i radovali se detetu koje će dobiti – kaže jedan član porodice Marinković.

Kako navodi, Joviša je bio s Bojanom samo dva sata pre tog kobnog trenutka.

– Nakon što su ručali, Bojana ga je ispratila na posao. Ostala je sama u stanu. Tek ujutru, kad se vratio, otkrio je šta se desilo. Niko od nas pre toga nije odlazio da je vidi – priča rođak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.