U trendu

Žene otkrile najprivlačnije fizičke osobine muškaraca, prvo mesto će vas šokirati

Gusta kosa, dobar modni stil, zategnuti trbušnjaci, visina? Da li nešto od toga čini muškarca privlačnim? Iako mnogi veruju da je to ono što žene zapravo žele kod muškaraca, ispostavilo se da žene nisu baš „lude“ za tim. Istraživanje na više od 2.000 žena pokazalo je da ih privlače neke veoma različite fizičke osobine.

Najatraktivnije fizičke osobine kod muškaraca su ćelave glave, ispred visokih jagodica i zelenih očiju, barem je tako pokazala anketa sprovedena među ženama. Široka ramena i plave oči su bile sledeće po popularnosti, a zatim dlakave grudi, plavi pramenovi i tamna kosa, prenosi The Sun.

Trendovi brade zauzeli su skromno sedmo mesto, odmah ispred visokih jagodica, brkova i zelenih očiju. Smeđe oči postavljene malo izvan prvih deset, kao i pirsing i tetovaže.

Studija veb-sajta za sastanke Illicit Encounters anketirala je 2.000 žena. Portparol sajta Džesika Leoni rekla je: „Lepota je u oku posmatrača. Izgleda sjajno, ćelave glave imaju svoj trenutak. Dakle, ako ste ćelavi i osećate se dobro zbog toga, tako treba da se osećate. Na kraju krajeva, samopouzdanje je univerzalno seksi, bez obzira na kosu ili njen nedostatak.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.