U trendu

Tvrdnje koje su uzdrmale Balkan: Toše Proeski je ubijen, evo i kako (video)

Odavno Balkanom kruže priče kako je slavni makedonski pevač Toše Proeski ubijen. Međutim, kada tvrdnju da je Proeski zaista ubijen izrekne na Balkanu slavni špijun Jugoslav Petrušić, onda te tvrdnje dodatno dobijaju na težini.

https://www.youtube.com/watch?v=XHLLXBIdkrs

Petrušić je srpsko-francuski agent, kontraobaveštajac i pripadnik Francuske vojno-obaveštajne službe DRM, Francuske legije stranaca, jedan od glavnih organizatora kontraobaveštajnih operacija tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji, kao i učesnik tokom operacije u Srebrenici i jedan od optuženih za organizovanje i pripremu atentata na bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, prenose mediji.

Toše Proeski poginuo je u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, na autoputu u Hrvatskoj, dok je iz Skoplja putovao za Zagreb. Za volanom je bio njegov prijatelj i vozač Georgij Georgijevski, koji je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion. Na zadnjem sedištu bila je Tošetova menadžerka Ljiljana Petrović. Toše je stradao na licu mesta, dok su ostali putnici u automobilu prošli sa lakšim povredama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.