U trendu

U dve akcije uhapšena dvojica i zaplenjeno 11 kg droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su, u dve odvojene akcije, zaplenili više od 11 kilograma marihuane i druge vrste opojnih droga, čija je vrednost oko sedam miliona dinara i uhapsili dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju, policija je danas, na administrativnom prelazu Merdare, u rezervoaru automobila „volksvagen pasat“ beogradske registracije, kojim je upravljao D.S. (1991) iz Paraćina, pronašla oko 11 kilograma opojne droge marihuana, spakovanih u 22 paketa.

U drugoj akciji, u jednoj ulici na Dorćolu, nakon višemesečnog operativnog rada uhapšen je J.I. (1983) iz Beograda. Kod njega i u stanu u kome je neprijavljeno boravio, policija je pronašla 500 grama opojne droge amfetaminskog tipa, 60 grama kokaina, 100 grama marihuane, 40 grama hašiša, 100 tableta ekstazija, 100 sličica LSD-a, dve elektronske vagice sa tragovima opojnih droga amfetamin, kokain, thc i mikser.

Inače, za J.I. je Drugi osnovni sud u Beogradu raspisao potragu zbog izdržavanja kazne zatvora, navodi se u saopštenju MUP-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.