U trendu

U Loznici priveden Naser Keljmendi

 Kosovski Albanac Naser Keljmendi, koji se povezuje s trgovinom narkoticima, priveden je danas u Policijsku stanicu u Loznici, saznaju „Novosti“.

Keljmendi se pojavio u jednom hotelu na ulasku u Loznicu. Oko 13.30 časova čule su se sirene i nekoliko policijskih vozila, koja su se uputila ka hotelu, gde je bio Keljmendi. Policajci su ga, odmah priveli.

„Novosti“ pišu da je Keljmendi priveden u svojstvu gradjanina, a prilikom hapšenja kod njega nije pronadjeno ništa što bi moglo da se veže za bilo koje krivično delo.

Nema zvaničnih informacija zbog čega je priveden.

Naser Keljmendi je 2018. godine u Prištini osudjen na šest godina zatvora zbog posedovanja droge. Istovremeno je oslobodjen optužnice za organizovani kriminal i za ubistvo Ramiza Delalića iz Sarajeva.

Keljmendi je do 1999. godine živeo u Peći. Posle rata preselio se u Sarajevo i dovodjen je u vezu za mnogim kriminalnim krugovima.

On je 2012. godine pobegao iz Sarajeva, neposredno pred policijsku akciju „Lutka“ 2012. godine, kada je uhapšeno 18 osoba osumnjičenih za teška krivična dela.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.