U trendu

Ubijenog biznismena Novosađani najviše pamte po bahatosti

U Sremskoj Kamenici u nedelju uveče je iz vatrenog oružja ubijen Dragan Amidžić zvani Amidža. On je ubijen oko 20.50 časova ispred restorana Kampus, u Sremskoj Kamenici.

Navodi se da je ubijeni Amidžić vlasnik više benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, skupih automobila.

Radi se o kontroverznom biznismenu koga Novosađani pamte po neverovatnoj bahatosti. Redovno se dešavalo da privatnim mlaznim avionom leti toliko nisko, da sugrađanima maltene proleće iznad glava.

Svojevremeno je Amidžić bio poznat i po tome što je skupocene automobile „bentli“ i „porše“ vozio velikom brzinom gradskim ulicama, a dešavalo se i da oklopnim vozilom u Sremskoj Kamenici uništi kolovoz i zaštitnu ogradu, za šta je, pisali su mediji, dobio samo prekršajnu prijavu.

– Svi ga u ovom gradu znaju po bezobraznom i bahatom ponašanju. Pre svega je poznat po vožnji privatnog mlaznog aviona „Galeb“. Ima običaj da leti na maloj visini i tako ugrožava ljude i kod njih izaziva strah i uznemirenje. U aprilu 2012. godine nadletao je centar grada tokom trajanja političkog mitinga, a na plaži Štrand je na svega nekoliko desetina metara izvodio akrobacije. Poznat je i po tome što „bentli“ i „porše“ vozi neverovatnom brzinom gradskim ulicama – rekao je pre nekoliko godina izvor iz novosadske policije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.