U trendu

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva Milana Beka

Beogradska policija uhapsila je danas 38. godišnjeg A.Z. iz Beograda zbog sumnje da je 14. novembra 2014. pucao u biznismena Milana Beka, piše Politika.

Prema navodima lista, A.Z. se tereti za krivično delo pokušaj ubistva, a posle saslušanja danas po podne određeno mu je policijsko zadržavanja do 48 sati.

U Rešenju o policijskom zadržavanju, on se sumnjiči da je sa više nepoznatih osoba pokušao da ubije Beka tako što je „u njega ispalio više projektila i tom prilikom mu naneo teške povrede opasne po život“.

Prema navodima lista, A.Z. koji je ranije sumnjičen za teška krivična dela uhapšen je na osnovu DNK, jer je, pre sedam dana kada je pušten iz pritvora zbog optužbi za otmicu, ranjen u ruku kada su nepozata lica pucala na njega.

A obzirom na to da je od ranije poznat policiji, ali i sumnje da ima veze sa pokušajem ubistva Beka, inspektori su tokom uviđaja ovog dela uzeli njegov DNK. Upoređivanjem tog i biološkog nalaza iz baze MUP-a, inspektori su zaključili da reč o istoj osobi, navela je Politika.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.