U trendu

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić: Evo šta ga je odalo

Goran Džonić, uhapšen je sinoć pod sumnjom da je izvršio brutalno, trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca.

Naime, prve informacije govore da se Džonić sumnjiči da je svoje rođake Đokiće oteo, a zatim usmrtio hicima iz pištolja. Njemu se na teret stavlja da je hicima iz pištolja ubio Gordanu, Gorana i njihovu ćerku Lidiju, a da ih je zatim opljačkao, uzevši iz sefa automobila 43 hiljade evra.

Upravo je pljačka Đokića bila trag koji doveo naposletku do Džonića, koji je ubrzo nakon zločina vratio dug u vrednosti od 8 hiljada evra jednom rođaku. Kako se navodi, upravo ga je to odalo.

Dok je trajala istraga, Džonić je pokušavao, kako navodi Blic, da za sve optuži svoja dva sina, što je izazvalo dodatne sumnje kod pripadnika MUP.

Džonić je vatrogasac u penziji i ima dva sina, jedan radi takođe kao vatrogasac, a drugi je zaposlen u Vojsci Srbije.

Nakon što je za nezapamćeni zločin optuživao svoja dva sina, policija je saslušala i poligrafski ispitivala i njih i Goranovu suprugu.

Džonićeva supruga šokirana je i sumnjom da je njen suprug ubio svoje rođake, ali i činjenicom da je zločin pokušao da pripiše svojoj deci.

Nakon što ih je ubio, tela porodice Đokić, kako se sumnja, njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije doneo i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tela izgorela gotovo do neprepoznatljivosti, odvukao ih je do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

Nakon toga njihov automobil odvezao je desetak kilometara dalje gde ga je zapalio kako bi uništio sve tragove, a na istom mestu zapalio je i svoj žuti skuter kojim je krenuo u izvršenje nezapamćenog zločina.

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar