U trendu

Užas na času: Đak ubo školskog drug perorezom u leđa

Učenik trećeg razreda Tehničke škole iz Bajine Bašte juče je povređen na času praktične nastave kada ga je školski drug iz razreda, tokom naizgled bezazlene preprike, ubo perorezom u leđa.

Povređeni je odmah prevezen u bajinobaštanski Dom zdravlja odakle je upućen na dodatne preglede u bolnicu u Užicu. Po rečima direktora škole Nenada Mihailovića đak koji je zadobio udarac perorezom je prošao bez težih povreda.

– O događaju smo obavestili nadležne i izvestili roditelje koji su upoznati sa situacijom. Protiv učenika koji je naneo povrede perorezom biće pokrenut vaspitno-disciplinski postupak – rekao je direktor Tehničke škole, a prenosi „Blic“.

Incident koji je srećom prošao bez težih posledica odigrao se u radionici u kojoj su učenici obavljali praktični nastavu, a đak koji je ubo druga perorezom nož je potegao tokom uobičajene rasprave i to pred očima celog odeljenja.

Protiv njega će, saznaje “Blic” biti podneta krivična prijava Višem tužilaštvu u Užicu čim policija dobije izveštaje lekara o težini povreda učenika koji je dobio udarac u leđa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar