UŽAS: Roditelji mesecima silovali kćerku – Bolje mi nego neki manijak

Ruski bračni par koji je pretvorio svoju ćerku (12) u seksualnog roba, rekao je da je bolje što su je silovali oni nego da je to uradio neki „manijak“.

Muž i žena (34) terete se da su više puta silovali svoju ćerku. Kako piše britanski „Dejli mejl“, majka je policiji rekla „bolje mi nego neki manijak“.

Roditelji kojima se stavlja na teret i pedofilija zadržani su u zatvoru u Vogogradu, i ako budu osuđeni preti im kazna zatvorom i do 20 godina.

Devojčica je bila žrtva seksualne torture od decembra 2016. do marta 2017. godine. Otac, koji nije imenovan, optužen je da je silovao devojčicu često i sa majkom u krevetu „svakog drugog dana“. Majka je dodatno optužena i da je seksualno mučila dete „veštačkim penisom“.

Dete im je oduzeto i trenutno čekaju suđenje, dok se devojčica nalazi na sigurnom. Kako je ispričala majka, i ona sama je bila silovana kada je imala 13 godina. Ona je navodno tvrdila da se dogovorila sa suprugom da „obuče ćerku unapred za život odraslih“.

Da se nešto dešava otkriveno je kada je devojčica otišla kod doktora zbog problema sa mesečnim ciklusom, gde je lekar ustanovio da je imala seksualne odnose. Nakon toga je devojčica ispričala istražiteljima o seksualnoj toruri koju je proživela.

Njeni roditelji su potom priznali zlostavljanje. Kako su navodno tvrdili, „bolje je za dete da izgubi nevinost sa svojim ocem, nego da uči detalje o seksualnom životu na drugi način“. Zato su je terali da spava u istom krevetu sa roditeljima.

Njeni baba i deda, iako su živeli na istom spratu sa njima, nisu imali pojma šta se događa, saopštila je policija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.