U trendu

Uznemirujući sadržaj: Pogledajte snimak tuče Bjelogrlića i Antonijevića

Nakon vesti da je glumac Dragan Bjelogrlić u jednom hotelu u Nišu fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom je zabeležen taj momenat.

Kako se vidi na snimku, njih dvojica su sedeli u istoj prostoriji, ali za različitim stolovima, kada je Bjelogrlić prišao Antonijeviću i najpre mu udario šamar. Posle toga je nastavio da ga udara, dok su ostale kolege skočile da ih razdvajaju.

Kako su ranije preneli beogradski mediji, Bjelogrlić je priveden je pod sumnjom da je oko 4 sata ujutru u niškom hotelu „Ambasador“ napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

Njih dvojica od ranije nisu u dobrim odnosima.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.