Uznemirujući snimak likvidacije investitora kog je hladnokrvno ubila penzionerka (video)

Javnost već par nedelja intrigira hladnokrvno ubistvo investitora Zorana Trifunovića kog je sa tri hica usred bela dana likvidirala penzionerka Stojanka Coka Stojanović.

Stojanka je priznala da nije mogla da podnese pritisak koji je investitor godinama vršio na nju u vezi placa na Zvezdari te da je jedino rešenje videla u ubistvu Trifunovića. U javnosti se pojavio i snimak ubistva koje se dogodilo 2. avgusta rano ujutru.

Na snimku koji je objavio Pink. rs vidi se kako Stojanka prilazi Trifunoviću na ulici i sa njim razmenjuje par reči. Nakon toga ona vadi pištolj i ispaljuje jedan hitac u njega. Ranjeni investitor istog trenutka pada na zemlju, a penzionerka staje iznad njega i puca mu u stomak, a potom i u glavu.

Nakon pucnjave, koja je počela kao slučajni susret prolaznika, Stojanka mirno i hladnokrvno odlazi niz ulicu.

Vraća pištolj u torbu i ostavlja tijelo izrešetanog Trifunovića.

25 komentara
 1. Anonimni

  Kad te neko psihički godinama uništava i od toga ne postoji nikakva zaštita, a za onoga koji to radi nikakva kazna, šta u tom slučaju neko treba da uradi da se zaštiti? Čovek koji je mogao da radi šta je hteo, da potplaćuje koga je hteo i zašta god je hteo, kome niko nije mogao da doaka, mogao je da završi samo ovako. Da je samo više ovakvih odlučnih ljudi, manje bi se gamadi nakotilo – došlo ljudima do grla.

 2. Srba

  Nekad se znalo u našem narodu… kad ti neko pljačka njivu, vinograd, ubiješ ga ko zeca. I ne odgovaraš. Mislim da će uskoro opet da bude tako.

 3. Anonimni

  U ovoj occiglednoj montazi „baba“ ima crnu kosu a „ubijena zrtva“ pokriva lice rukom! Sasvim na nivou Ruzicaste TV.

 4. Anonimni

  Stojanka će jednog dana dobiti spomenik kao hrabri borac protiv političko mafijaške tiranije i ovoj tužnoj zemlji naopakih vrednosti.

 5. Anonimni

  naslov je trebalo da bude „uznemirujuci snimak za ‘investitore’ i politicare“ ahahahhahahahahahaha

 6. Anonimni

  Podrska za babu, smece je zasluzilo to sto je dobilo. Steta sto nije vise patilo.

 7. Pera

  Da kojim slučajem pravna država postoji i da deluje, ubijeni bi verovatno bio živ, ali verovatno na robiji za dela koja mu se stavljaju na teret, a ova gopodja bi se bavila svojom porodicom. Treba čoveka stvarno dovesti do ruba očaja da bi se odlučio da pravdu uzme u svoje ruke, a pogotovo da ubije nekoga. Bojim se da će zbog „efikasnosti“ kako naše policije a posebno pravosudja ovakva dela biti sve češća. Ne treba ništa da nas čudi, evo policija još uvek traga za nepoznatim razbojnicima sa Sava male…

 8. Anonimni

  Baba Hitman!

 9. Roki

  Takvi ljudi trebaju da budu Bog i batina i na isti nacin da presude svakoj korumpiranoj bagri… Izvinjavam se… „kontroverznim biznismenima“. Podrska za gospodju.

 10. batamrca

  Uznemirujući snimak likvidacije investitora koji investitor obicna bargai sto je to uznemirujuce to sto je zena tih godina bila prisiljena na tako nesto je uznemirujuce da nije morala nebi ni uradila tako nesto bice toga sve vise

 11. Anonimni

  Gospodin kriminolog, koji strucno analizira gospodju Stojanku Stojanovic i koji vazi za visoko cenjenog strucnjaka u oblasti kriminologije, nije se osvrnuo da da psihijatriski opis zrtve i da kaze koju rec o njemu, njegovim postupcima i njegovom karakteru!!! Ocigledno je da je Gospodin kriminolig indoktriniran i pristrasan!!! Profesionalac bi dao analizu ubice i zrtve a nama ostavio da mi donesemo zakljucke!!!

 12. Anonimni

  Hvala za ovu besplatnu obuku buducih specijalnih oslobodilackih jedinica. Vucic se izgleda uvredio. Bilo bi mu pametnije da se uplasi 🙂

 13. Stojko

  Eh da nam je više Stojanki gamad bi dobro razmislila šta radi.Žena heroj.

 14. KNEZ

  BRAVO BABO,TAKO TREBA SA SKOTOVIMA !!

 15. Anonimni

  svaka cast zeni na hrabrosti da go**o posalje tamo gde mu je mesto, posto drzava nije htela da ga kazni za sva zlodela kojaje napravio

 16. Anonimni

  Dakle, baka je njega hladnokrvno ubila a zaboravljamo da je on nju hladnokrvno godinama maltretirao. Na TVu se investitor predstavlja kao zrtva a baka kao monstrum a gospodja se samo branila. Ova drzava bi morala da razmisli o tome da smo na pravom putu da ovo bude primer svakodnevnih raskusurivanja medju gradjanima Srbije… evo i ja pravim „crni“ spisak, jer mi je lepo. Bolesna drzava – bolesni gradjani, izmaltretirani i naravno opravdano bolesni.

 17. Anonimni

  baba Stoja zastitnica gradjana!!!

 18. Anonimni

  Dakle, baka je njega hladnokrvno ubila a zaboravljamo da je on nju hladnokrvno godinama maltretirao. Na TVu se investitor predstavlja kao zrtva a baka kao monstrum a gospodja se samo branila. Ova drzava bi morala da razmisli o tome da smo na pravom putu da ovo bude primer svakodnevnih raskusuravanja medju gradjanima Srbije… evo i ka pravim „crni“ spisak, jer mi je lepo. Bolesna drzava – bolesni gradjani, izmaltretirani i naravno opravdano bolesni.

 19. Anonimni

  Daj boze da nas bude sto vise „obolelih“ i „sizoidnih“. Ove se gamadi nakotilo.

 20. Anonimni

  Stojanka za sefa policije!!!

 21. Anonimni

  Uznemiravajuce je da je on nju godinama maltretirao i ucenjivao, a ni jedna institucija kojoj su to prijavili nije uradila nista. To je uznemiravajuce. Ovaj snimak je samo posledica takvog stanja u zemlji.

 22. Anonimni

  Baba jos zivi u komunizmu….

 23. Anonimni

  Nije ubila coveka nego kriminalca. Uradila je ono za sta drzava nije imala muda. Ucinila je uslugu svim gradjanima Srbije. Stojanka heroj.

  1. Misko

   Moze biti, moze biti.

 24. Anonimni

  Dobio je ono što je zaslužio!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike