Uznemirujući snimak tuče koja je šokirala Srbiju, policija objavila fotografiju nasilnika

Na društvenim mrežama, a zatim i u medijima pojavio se uznemirujući snimak sa sigurnosne kamere na kom se vidi brutalno iživljavanje nad mladićem (28) ispred kockarnice i menjačnice u centru Novog Sada.

Na snimku se vidi kako krupniji muškarac krvnički tuče mladića koji je bez svesti. Neprestano ga udara pesnicama u glavu, a onda neko pritrčava da odvoji nasilnika od žrtve, ali bezuspešno. Šta više, potpuni haos nastaje tek kasnije kada napadač okreće isprebijanog muškarca na leđa i počinje da mu bukvalno – lomi ruke!

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

„Ministarstvo je u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice“, stoji u saopštenju MUP-a.

Oni su pozvali građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223″, navodi se u saopštenju.

Snimak je nastao 24. avgusta. Na društvenim mrežama se pojavila duža verzija zapisa još brutalnija na kom se vidi da je prebijanju prethodila tuča u kojoj je učestvovalo više osoba.

Novosadska policija u međuvremenu je identifikovala nasilnika koji udara onesvešćenog momka, dok su pojedini beogradski mediji preneli da je osumnjičeni pobegao iz Srbije i da se krije u Crnoj Gori.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.