Zločin u vagonu – identifikovana ubijena žena

Policija traga za osobom koja je tupim predmetom nasmrt pretukla Ivanu Vučetić (37) u Beogradu, u noći između protekle subote i nedelje, pišu Večernje novosti.

Telo žrtve pronađeno je u napuštenom vagonu na Glavnoj železničkoj stanici, gde je ona živela poslednjih sedam dana.

Sumnja se da se bavila prostitucijom, kao i da je zločin počinio neko od njenih klijenata.

Dosadašnji rezultati istrage ne isključuju mogućnost da je zločin počinio i neki imigrant koji je koristio njene usluge. Navodno, oni su joj bili glavne mušterije.

Nagađa se da je možda odbio da joj plati, pa su se posvađali. Na mestu ubistva pronađen je krvavi kolac, pa se zasada sumnja da je Ivana njime brutalno ubijena. Usmrćena je velikim brojem udaraca po glavi i telu.

Telo žene u napuštenom vagonu u nedelju rano ujutru pronašao je jedan mladić. O tome je obavestio neke od radnika na železničkoj stanici.

Prema informacijama do kojih je došla policija, Ivana Vučetić se pre desetak dana uselila u vagon, očistila ga i sredila. Ljudi sa železničke stanice poslednji put su je videli u noći kada je i ubijena. Šetala je između perona.

Ona je pronađena gotovo naga, bez donjeg dela odeće. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija. Ekipa forenzičara beogradske policije dugo je radila uviđaj kako bi otkrila sve tragove zločina, koji bi pomogli da se ubica pronađe i uhapsi, prenose mediji u Srbiji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.