U trendu

Zoran priznao da je bio drogiran i da je razgovarao telefonom kada je usmrtio bebu

Zoran A. (42), državljanin Srbije koji je uhapšen u Barseloni nakon što je, kako se sumnja, drogiran izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala beba od 17 dana, priznao je da je u trenutku udesa pričao telefonom.

Osumnjičenom se, za sada, na teret stavljaju krivična dela ubistvo, povrede iz nemara i upravljanje motornim vozilom pod dejstvom narkotika.

Zoran A. je u udesu zadobio lakše telesne povrede, a nakon pregleda lekara, odmah je lišen slobode.

Kako prenose španski mediji, osumnjičeni je priznao da je u trenutku udesa koristio mobilni telefon, a prema nezvaničnim informacijama, kretao se brzinom znatno većom od dozvoljene.

Podsetimo, nesreća se dogodila u utorak uveče, oko 19 časova, kada je Zoran navodno svojim automobilom udario u drugo vozilo u kome je bila beba sa porodicom. Od siline udarca automobil u koji je udario se odbio o zaštitnu ogradu.

Beba stara 17 dana preminula je na licu mesta, dok je njen otac koji je bio za volanom, teško povređen i životno je ugrožen.

U bolnicu su prevezeni i bebina majka i deda sa ozbiljnim povredama.

Nakon udesa, Zoran A. je podvrgnut testiranju koje je, navode mediji, utvrdilo da u krvi ima veliku količinu THC-a, glavne komponente marihuane i hašiša, i metamfetamina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.