U trendu

Borko Stefanović: Žao mi je što PSG neće u Savez za Srbiju

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je danas da mu je žao što je Pokret slobodnih gradjana (PSG) Saše Jankovića odlučio da ne ide u Savez za Srbiju.

„Veoma mi je žao što je PSG odlučio da ne ide sa nama u Savez za Srbiju. Velika je šteta donekle i za budući Savez“, rekao je Stefanović agenciji Beta.

U utorak je održan sastanak predstavnika opozicije na kojem su Dragan Djilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović, predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović, Janković i Stefanović razgovarali o budućoj saradnji. Predsedništvo PSG saopštilo je kasno sinoć da je jednoglasno zaključilo da nije prihvatljiv Djilasov predlog za stvaranje „Saveza za Srbiju“.

Stefanović je kazao da se nada da će Savez sa PSG-om u budućnosti dobro saradjvati.

„Levica Srbije biće važan deo Saveza, kao i mnoge druge opozicione stranke, pokreti i pojedinci, jer je to najbolji okvir za buduće pobede“, kazao je Stefanović.

PSG je u saopštenju naveo i da je spreman da saradjuje sa svim demokratski opredeljenim organizacijama i pojedincima u aktivnostima kojima se rešavaju problemi gradjana Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.