U trendu

Mihajlović: Priče o ribanju neozbiljne

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da svakodnevno razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o poslu i da nije bila ni na kakvom „ribanju“ kod njega, kao što su navodili pojedini mediji.

„Bilo je natpisa u novinama da sam bila na nekom ribanju. U prvom trenutku sam htela da se šalim u vezi toga i da pitam kako neko nekog riba. Mislim da je to neozbiljno“, rekla je Mihajlović novinarima u Beogradu.

Ona je navela da je Vučić predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke čiji je i ona funkcioner i da se čuju i vide svakodnevno.

„Za mene je normalno da radim i razgovaram sa njim kao i njemu sa mnom. Razgovarali smo pre svega o poslu“, rekla je Mihajlović.

Ona je kazala da optužbe na njen račun iz SNS nikada nije komentarisala pa neće ni sada.

„Nećete od mene čuti u medijima da se prepucavam ili komentarišem bilo koju rečenicu ili mišljenje ljudi iz moje stranke. Neću ni Drakovu (Glišić) jer je on predsednik Izvršnog odbora stranke i ja znam koliko važnih poslova on u stranci radi. Kao što je i predsednik juče rekao mi ćemo o tome u nekom trenutku pričati na stranačkim organima“, Mihajlović.

Darko Glišić nedavno je izjavio da će u stranci razgovarati o istupanjima Zorane Mihajlović posle njene izjave da ne misli da će vladajuća većina podržati smenu potpredsednice parlamenta iz Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta i pored brojnih njihovih osuda zbog tvita o preminuloj predsednici udruženja „Majke Srebrenice“ Hatidže Mehmedović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.