U trendu

Naslovna strana za utorak, 27. februar 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o poseti evropskog komesara za proširenje Johanesa Hana i predsednika Evropske komisije Žan-Klod Junkera Beogradu, o snegu i niskim temperaturama koji su zahvatili i Srbiju.

ALO  –  „Spin je da me ruši Andrej Vučić“, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović o dešavanjima u košarkaškom klubu čiji je predsednik. „Djitler masno laže“, o kritikama vlasti kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa i odgovoru član Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Nebojše Stefanovića na njih.

BLIC  –  „Košava i sneg okovali Srbiju“. „Vučić i Merkel o ekonomiji i Kosovu“, o predstojećem susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. „Crni talas nasilja nad ženama“, osam žena ubijeno od početka godine u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Od vas ne zahtevamo harakiri zbog Kosova“, poručio evropski zvaničnik u Beogradu. „Mladiću ne daju Nelino penkalo“, list piše da Haški tribunal nije dao Ratku Mladiću poklon koji mu je poslala ministarka pravde Srbije Nela Kuburović.

DANAS  –  „I to je Beograd na vodi: kašnjenje, kredit, požar“, list o projektu „Beograd na vodi“ i tome dokle su stigli radovi. „Jeremić: U toku je srastanje države i kriminala“, ocenjuje predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

INFORMER  –  „Sneg do četvrtka“, o snegu u Srbiji. „Djilas zna da gubi, pa mu se prividja fašizam u Srbiji“, list piše o izjavi kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa da Srbija ulazi u vreme koje strašno liči na Nemačku tridesetih godina prošlog veka.

KURIR  –  Pod naslovom „Znam ko mi je ubio ćerku Anu“, list piše da bivši komandat Vojske RS osudjen u Hagu Ratko Mladić piše memoare. „Ledeni talas odneo tri života“, o saobraćajnoj nesreći kod Novog Pazara u kojoj su poginule tri osobe.

POLITIKA  –  „Vučić: Želimo kompromis s Albancima pod okriljem EU“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle sastanka sa Žan-Klod Junkerom i Johanesom Hanom. „Ledeni talas stigao u Srbiju“, o zimi u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Tražite od Putina da prizna Kosovo ili nikada nećete ući u EU“, list navodi da predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker insistria da Srbija prihvati nezavisno Ksovo i da od Rusije zahteva da odustane od veta u Savetu bezbednosti UN kada se bude glasalo o prijemu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.