najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nedeljnik: Intervju s Trampom demantovan

Časopis “Nedeljnik” je kasno večeras saopštio da je štab kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa demantovao postojanje intervjua koji je “Nedeljnik” danas objavio.

U intervjuu danas objavljenom u “Nedeljniku” je pisalo da se Tramp izvinio zbog bombardovanja Srbije 1999. i najavio da će, u slučaju da pobedi na novembarskim izborima za predsednika SAD, “ojačati vezu s vladom u Beogradu”.

“Nedeljnik” je u noćašnjem saopštenju na svom sajtu naveo da je naknadno Trampov štab demantovao intervju i piše da postoji mogućnost da su Tramp i njegov štab “pogazili svoje reči” ili da je redakciju beogradskog lista lažnim tekstom intervjua prevario posrednik u tom intervjuu  –   srpski producent i glumac iz SAD Vladimir Rajčić.

U noćašnjem saopštenju je navedeno da je intervju s Trampom “Nedeljnik” pokušavao da dobije duže od godinu dana, ali to nije uspeo formalnim putevima, te je to obavljeno “preko ličnih veza”.

Vladimir Rajčić, srpski producent i glumac iz Sjedinjenih Država, piše u saopštenju, “koji nam je u više navrata pružio dokaze da je blizak s ljudima (Trampovog) kandidata za potpredsednika (SAD) Majka Pensa, ponudio se da pomogne Nedeljniku da dodje do ovog intervjua”.

“Nedeljnik” piše da je pitanja poslao početkom septembra, a odgovori su stigli u nedelju, 9. oktobra, mejlom s potpisom Suzan Javorovski, šefice izbornog štaba kampanje Donalda Trampa za Indijanu i jedne od medijskih savetnica Trampa.

Medjutim, danas je “demanti intervja za ‘Nedeljnik’ stigao upravo od nje”  –  Suzan Javorovski, piše u saopštenju.

“Ne bi to bio ni prvi, a sigurno neće biti ni poslednji put da Donald Tramp pogazi svoje reči”, piše “Nedeljnik” i tumači da, pošto “intervju nije postigao efekte koje je, po njima, trebalo da ima, odrekli su se autentičnosti” jer se, piše dalje, “ispostavilo da je većina vodećih medija  –  generalno anti-trampovski raspoloženih  –  u prvi plan stavila rečenicu da se Tramp izvinio ‘onima koji su počinili genocid u Srebrenici’ i ‘balkanskom koljaču Slobodanu Miloševiću’, iako to ni u jednoj rečenici nije rečeno”.

U saopštenju dalje piše da “Nedeljnik” istražuje mogućnost da je reč o Rajčićevoj prevari, a “u tom slučaju, krivica je naša i samo naša”, mada “ne iz zle namere i nikako u želji da svoje čitaoce dovedemo u zabludu, zbog čega im se unapred i u svakom slučaju, ma šta da bude ishod ove zavrzlame, izvinjavamo”, zaključuje “Nedeljnik” u saopštenju.

(Beta)

1 komentar
  1. Radoslav Radovic

    Bez uzbudjenja.Ako Ameri hoce nekoga da rasture, prvo ga optuze za ono sto nikad nije ucinjeno, uvedu ekonomske sankcije, povuku novac preko svojih firmi i banaka, zamrznu imovinu u inostranstvu i onda, tako ojadjenu i vec ekonomski unistenu zemlju zaspu milionima uraniumskih bombi, grafitnih bombi, kasetnih bombi,bioloskih bombi i da ne nabrajam.Sadama su ubili, a od Iraka napravili poligon za trenazu svih vrsta banditskih hordi ovoga svijeta, jer su ga optuzili za hemijsko i biolosko oruzje koje nikad nije pronadjeno.Nas su optuzili za silovanje hilada Muslimanki i Albanki,Markale, progon Albanaca sa KiM,Srebrenicki scenario i da ne nabrajam.Nemojte se zanositi iluzijom da ce Tramp moci ista uraditi da promijeni Ameriku.Prema tome je trivijalno, ko ce tamo biti presjednik, jer ga vode ko bika sa alkom u nosu i pokazuju mu ko je sledeci na redu.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike