najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Za socijaliste ima mesta u novoj vladi

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Djukić Dejanović rekla je da veruje da će u novoj vladi biti mesta za socijaliste, ali da to ne zavisi samo od te stranke.

Ona je za današnji Alo ocenila da je vlada sa SPS-om bolja, kao i da su uprkos “loših reči” izmedju pojedinaca u SPS i u Srpskoj naprednoj stranci, ministri iz tih stranaka jako dobro saradjivali i radili.

“To su gradjani pokazali i na izborima, jer je preko 60 odsto glasova bilo za ovu opciju. Gradjani pre svega imaju neograničeno poverenje u (Aleksandra) Vučića, ali kada neko može da pravi sam vladu, uvek je pitanje koga će uzeti”, rekla je Djukić Dejanović.

Govoreći o nedavnom obeležavaju godišnjice zločina u Srebrenici, ona je istakla da je želja tamošnjeg rukovodstva i udruženja bila da niko od predstavnika Srbije ne bude u Srebrenici.

“Mi smo prošle godine otišli sa iskrenim stavom da počnemo da gradimo budućnost, doživeli smo jedan potpuno drugačiji stav sa druge strane, koji je verbalizovan ove godine porukom da ne žele da vide nikoga ko ne deli njihov stav o zločinu koji se dogodio u Srebrenici”, rekla je ona.

Upitana da prokomentariše odlazak u Potočare lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića, Djukić Dejanović je kazala da je on političar koji ima svoj stav, kao i da njegovi birači nemaju mišljenje kao većina srpskog naroda.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike