Diplomatska predstavnica Crne Gore u Turskoj bi „spalila srpski Hram“

Diplomatska predstavnica Crne Gore u Ambasadi u Turskoj, Mirna Nikčević, napisala je na svom fejsbuk nalogu povodom Trojčindanskog Sabora koji je održan pred Hram Hristovog vaskrsenja u Podgorici, da bi zapalila taj hram i „sva goveda tamo“.

Gepostet von Mirna Nikcevic am Freitag, 22. Februar 2019

Nikčević, inače savetnica crnogorskog ambasadora u Ankari, raspravljala je na toj društvenoj mreži o Trojčindanskom saboru i ljudima koji su prisustvovali saboru u Podgorici, i napisala:

“Iskreno, zapalila bih taj Sram i sva goveda tamo”.

U odgovoru na primedbu izvesne Irene da je bila u manastiru Dajbabe, Nikčević ogovara da je što se tiče Dajbaba, išla tamo, kako kaže, da se zaj****a sa popovima mrznim…, i poručuje sagovornici: „Odluči se, ili si za tekovine liberala ili koljača primitivnih”.

Sabor je, inače, sazvan u subotu u znak protesta zbog najavljenog oduzimanja imovine, odnosno hramova, Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Iz Ministarstva je saopšteno da stavovi i komentari Mirne Nikčević savetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari, izneti na ličnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk u prepisci sa prijateljima ni na koji način ne odražavaju stavove ovog ministarstva, niti države Crne Gore.

Ministarstvo je najavilo da će preduzeti potrebne mere kako bi ubuduće sprečilo ovakvu vrstu oglašavanja diplomata i drugih zaposlenih, kako na radu u Crnoj Gori, tako i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima zemlje.

Ajde sjašite više. Znam da vas boli. Ali mene zabolje još više!

Gepostet von Mirna Nikcevic am Montag, 17. Juni 2019

navalite chetnici! Nismo jos na fer izasli, vi nemate sta da dobijete, a ja imam sve i nemam sta da izgubim.

Gepostet von Mirna Nikcevic am Montag, 17. Juni 2019

Na fejsbuku Mirna Nikčević i dalje vodi raspravu sa onima koji je napadaju zbog objave vezane za Trojčidanski sabor, pri čemu ona, njeni pristalice sa jedne strane i oponenti s druge, razmenjuju brojne uvrede.

Objava o spaljivanju hrama obrisana je sa fejsbuk stranice Mirne Nikčević.

(Tanjug)

10 komentara
 1. Anonimni

  Vadi taj prst iz usta da ti nabijem Sebastijana!

 2. Anonimni

  Ako si iz Strasevine imas muda,

 3. Anonimni

  Sila si,Na crtu muskarcine,Bravo MIRNA.

 4. Anonimni

  ludo zensko

 5. Anonimni

  Bravo Mirna

 6. Radoslav Radović

  Postoji znanje i neznanje.Postoji mudrost i ludost.Kad se sastanu znanje i mudrost onda se besjedi.Kad se sastsnu neznanje i ludost onda se zadnjica oglasi.Naši čestiti đetići bi na to rekli:“De ne pr*i bogati“.

 7. Anonimni

  Oduzeti joj pasos da se ne moze da vrati u SG .

 8. Anonimni

  ova savetnica savetuje iz koleno-lakatnog stava

 9. AA ( americki alah)

  samo polako, sve ce se vratiti

 10. Anonimni

  ništa neočekivano

Napišite komentar